nieuws

Tiende Plaza geopend

Horeca

Woensdag 25 juli opende Plaza Smulpaap de deuren. Het in Druten gevestigde bedrijf is daarmee de tiende zaak die deelneemt aan de formule ‘Plaza food for all’. Op 12 april van dit jaar startte de formule met de opening van Plaza Stegeman in Geldermalsen.

John van de Ven, woordvoerder van de VEN-groep, heeft hoge verwachtingen van het concept. ‘Voor het eind van het jaar telt Plaza 25 vestigingen’, is zijn stellige overtuiging. De formule moet daarvoor het groeitempo met gemiddeld drie te openen cafetaria’s per maand handhaven.
Volgens Van de Ven is dat geen probleem. ‘In augustus worden er geen zaken geopend, dat komt door de vakantie periode. In september openen we vier nieuwe cafetaria’s onder Plaza-vlag en in oktober gaan er nu al zeker drie zaken open.’
Volgens Van de Ven verloopt de snelle groei probleemloos. ‘We hebben meer aanvragen dan we nu aankunnen. Daardoor kunnen we selecteren op ondernemers die visie en durf hebben. En om de groei voor ons logistiek hanteerbaar te houden beperken we ons tot het openen van drie à vier zaken per maand.

Reageer op dit artikel