nieuws

Vakwedstrijden samen op Horecava

Horeca

De vakwedstrijd Het Lekkerste Snackmenu van Nederland heeft volgend jaar niet tijdens de BBB in Maastricht plaats, maar op de Horecava in Amsterdam. De competitie wordt gehouden op woensdag 9 januari.

Met de verschuiving van locatie hoopt de organiserende stichting Activiteiten Fastfood- en IJsbedrijven de wedstrijd meer landelijke impact te geven. Tijdens de laatstgehouden editie in Maastricht was het deelnemersveld voor het overgrote deel afkomstig uit het zuiden des lands. Onder voorbehoud wordt ook de strijd om de Pizza Blodgett Trophy 2002 gedurende de Horecava afgewerkt. De geplande datum is 10 januari. De vorige editie van de vakwedstrijd voor pizzabereiders had eveneens plaats tijdens de BBB.

Titel
Als vanouds is de Horecava de locatie waar de finale van Het Lekkerste Broodje van Nederland plaatsvindt. Op 7 januari strijden eigenaren en medewerkers van cafetaria’s, lunchrooms en restaurants om de felbegeerde titel. De voorronden werken de kandidaten af op 29 oktober bij groothandel Hanos in Amsterdam, 12 november (Hanos Nijmegen) en 19 november (Hanos Amsterdam). De halve finale is op 26 november, eveneens in de hoofdstedelijke vestiging van Hanos.

Deelnemers kunnen zich voor deze vakwedstrijd reeds aanmelden via website www.wedstrijden.nl of bij het secretariaat van de Stichting Vakwedstrijden Fastfood- en IJsbedrijven, tel. (0525) 63 36 20.

Reageer op dit artikel