nieuws

Van Oers Snacks breidt flink uit

Horeca

Van Oers Snacks in Boxtel gaat haar bedrijf met circa 10.000 vierkante meter uitbreiden. Na de vakantieperiode wordt eerst een nieuwe vriesopslagplaats van 4500 vierkante meter gebouwd.

Van Oers kon de grond overnemen van een achterbuurman. ‘We zijn de laatste jaren wel zes keer uitgebreid, doordat het bedrijf enorm is gegroeid’, vertelt Ruud van Oers, lid van de directie. ‘Uitbreiden op eigen terrein was niet meer mogelijk. We hadden ons oog al laten vallen op een stuk grond elders op het bedrijventerrein. Daarmee zouden we wel onze zaak moeten splitsen, daar hadden we toch wat twijfels over. Gelukkig diende zich deze gelegenheid aan. Een stuk grond van onze achterbuurman hadden we al in gebruik en hij had juist interesse in het perceel waar wij de optie op hadden.’De overige ruimte zal vooral worden gebruikt om de opslagcapaciteit verder uit te breiden en meer ruimte voor de vrachtwagens te realiseren. ‘We zijn de laatste tien jaar enorm aan het groeien. De klant vraagt ook om een steeds groter assortiment’, aldus Ruud van Oers.

Reageer op dit artikel