nieuws

Wijn online

Horeca

Het bedrijf onderscheidt zich door actief gebruik te maken van de website www.vinovia.com;het online-wijnadres voor de horeca. VinoVia is de wijnzoekmachine, waarmee 24 uur per dag een beroep kan worden gedaan op kennis van wijnexperts en waarmee het assortiment bekeken kan worden van inmiddels meer dan 1000 wijnen uit vele landen. Informatie: VinoVia, Alkmaar, tel. […]

Het bedrijf onderscheidt zich door actief gebruik te maken van de website www.vinovia.com;het online-wijnadres voor de horeca. VinoVia is de wijnzoekmachine, waarmee 24 uur per dag een beroep kan worden gedaan op kennis van wijnexperts en waarmee het assortiment bekeken kan worden van inmiddels meer dan 1000 wijnen uit vele landen.

Informatie: VinoVia, Alkmaar, tel. (072) 506 40 76 of www.vinovia.com

Reageer op dit artikel