nieuws

Zelf de was doen

Horeca

Zoya is de naam van een nieuw tafellinnen van ISPC. Deze polyester stof is zo ontworpen dat de vezel geen vuil opneemt, zodat bij het wassen op 30ºC geen vlekken overblijven. Zoya kan ook industrieel gereinigd worden tot maximaal 95ºC. Andere kenmerken zijn, aldus de groothandel, dat Zoya strijkvrij, krimpvrij en kleurecht is.‘Al deze eigenschappen […]

Zoya is de naam van een nieuw tafellinnen van ISPC. Deze polyester stof is zo ontworpen dat de vezel geen vuil opneemt, zodat bij het wassen op 30ºC geen vlekken overblijven. Zoya kan ook industrieel gereinigd worden tot maximaal 95ºC. Andere kenmerken zijn, aldus de groothandel, dat Zoya strijkvrij, krimpvrij en kleurecht is.‘
Al deze eigenschappen bij elkaar zorgen ervoor dat de horecaondernemer zelf de was kan doen en daardoor geld bespaart’, zegt Freddy Maes van de marketingafdeling van ISPC Gent.
ISPC biedt ook de mogelijkheid om een logo of naam in tafellinnen te weven. Het gaat hierbij om damaststoffen in 100 procent gekamd en gemerceriseerd (glanzend) katoen. De minimumafname bij een eerste bestelling is 150 meter op een stofbreedte van 290 cm. Nabestellingen vanaf 75 meter. De levertijd is circa tien weken bij standaardkleuren.

Voor informatie: ISPC, Breda. Tel. (076) 587 72 50.

Reageer op dit artikel