nieuws

Bestaria vergelijkt frites en kroketten

Horeca

Cafetariaketen Bestaria doet op maandag 24 september onderzoek naar de kwaliteit van frites, kroketten en satésaus. Onder de noemer ‘Dare to Compare’ beoordeelt een praktijkjury de producten op onder andere smaak, uiterlijk en bereidingsgemak.

Voor de competitie zijn alle fabrikanten van frites, kroketten en sauzen aangeschreven. Zij krijgen in Horesca groothandel Kopp in Nijmegen de gelegenheid hun product zelf te presenteren. De jury bestaat uit zes Bestaria-ondernemers en twee restaurateurs. Volgens formulemanager Bart Eleveld van de cafetariaketen hebben reeds 15 producenten aangegeven de uitdaging aan te durven. ‘Zij kunnen hun product nog eens extra onder de aandacht van de doelgroep brengen. Bovendien is de competitie een mogelijkheid om de banden met grossiers en collega’s aan te halen. Gezien de reacties lijkt ons initiatief aan te slaan.’

Reageer op dit artikel