nieuws

Dansvloer

Horeca

De vloer bestaat uit een modulair systeem van massieve mdf-panelen van 1 x 1 meter, voorzien van een kunststof toplaag met houtdessin. Een aluminiumframe met anti-slipprofiel omsluit het geheel. Een snelschroefsysteem verbindt de panelen onderling met elkaar, waardoor zij naadloos en vlak aansluiten. Volgens A. de Bruin van Euro Dancing Sign verlopen montage en demontage […]

De vloer bestaat uit een modulair systeem van massieve mdf-panelen van 1 x 1 meter, voorzien van een kunststof toplaag met houtdessin. Een aluminiumframe met anti-slipprofiel omsluit het geheel. Een snelschroefsysteem verbindt de panelen onderling met elkaar, waardoor zij naadloos en vlak aansluiten.

Volgens A. de Bruin van Euro Dancing Sign verlopen montage en demontage erg snel. De vloer is gemaakt voor zwaar en intensief gebruik. ‘Hij heeft een luxe uitstraling, is onderhoudsvrij, schok- en krasbestendig en bestand tegen brandende sigarettenpeuken en naaldhakken’, beweert De Bruin. Voor transport en opslag zijn trolleys en flightcases leverbaar.*
Voor informatie: Euro dancing Sign, Udenhout. Tel. (013) 511 31 25.

Reageer op dit artikel