nieuws

Evenementen

Horeca

Fz.nl biedt een totaaloverzicht voor organisatoren van evenementen. Van aanbieders voor een sportief personeelsfeest, locaties voor een seminar of congres, organisaties die maatwerk leveren voor een productlancering, tot een vergelijking van artiesten- en entertainmentbureaus, partycateraars en toeleveranciers van onder andere licht en geluid.Korte tips op de zoekpagina’s bieden de organisator ideeën voor een bedrijfsevenement. Om […]

Fz.nl biedt een totaaloverzicht voor organisatoren van evenementen. Van aanbieders voor een sportief personeelsfeest, locaties voor een seminar of congres, organisaties die maatwerk leveren voor een productlancering, tot een vergelijking van artiesten- en entertainmentbureaus, partycateraars en toeleveranciers van onder andere licht en geluid.
Korte tips op de zoekpagina’s bieden de organisator ideeën voor een bedrijfsevenement. Om geen enkel aspect over het hoofd te zien, wordt de sitebezoeker met een uitgebreide lijst herinnerd aan de benodigdheden voor een geslaagd evenement.
Voor informatie: Feestelijk Zakendoen, Doetinchem. Tel. (0314) 34 98 40.

Reageer op dit artikel