nieuws

Gast maakt zelf offerte bruiloftsfeest

Horeca

Restaurant partycentrum De Luifel in Ruurlo biedt gasten de mogelijkheid om zelf via internet (www.deluifel.nl) een offerte te maken voor hun (bruilofts)feest. De prijs van het feest komt tevoorschijn nadat verschillende voorkeuren zijn aangetoetst, zoals het aantal personen dat meefeest, wel of geen aperitief vooraf, koffie na afloop, enzovoort.

Directeur Patrick Lehman van De Luifel biedt deze mogelijkheid nadat hij merkte dat er in het dorp waar hij zijn zaak exploiteert, werd gezegd dat De Luifel – sinds de overname door Lehman – een stuk duurder zou zijn geworden. Volgens de directeur is dat niet het geval en heeft hij net als collega’s alleen de btw-aanpassing en de ‘reguliere’ prijsverhogingen doorberekend.
De offerteservice van De Luifel slaat aan. De eerste week dat Lehman zijn website in de lucht had, bezochten zo’n 360 mensen de pagina’s. De meesten maakten een berekening. Lehman heeft inmiddels het eerste 25-jarig huwelijksfeest op basis van een internetofferte geboekt.

Reageer op dit artikel