nieuws

‘Geen problemen bij KHN

Horeca

Er zijn geen organisatorische problemen bij Koninklijk Horeca Nederland (KHN). Dat stelt KHN-voorzitter Jan Geenemans in reactie op een ingezonden brief, vorige week in Misset Horeca. De afzender van die brief, zijn voorganger Gerard van der Veen, schreef dat KHN-nieuwe stijl na vijf jaar opnieuw in de organisatorische problemen zit en een peperduur adviesbureau heeft aangetrokken om orde op zaken te stellen.

Volgens Geenemans gaat het slechts om het ‘updaten van de regiofunctie’ onder leiding van een externe consultant. ‘Om dit te benoemen als organisatorische problemen getuigt van weinig kennis en is kleinzielig’, aldus Geenemans in zijn reactie (zie Postbus 4, pagina 8).
Over Van der Veens kritiek op de reorganisatie van het bedrijfschap Horeca & Catering zegt Geenemans dat om vanaf de zijlijn commentaar te kunnen leveren, er meer nodig is dan het lezen van enkele jaarverslagen. De KHN-voorzitter betitelt het commentaar van zijn voorganger als ‘Een slappe poging tot het stichten van een veenbrandje om daarmee in deze komkommertijd het nieuws te halen.’ Gerard van der Veen moest vijf jaar gelden het veld ruimen toen de Ledenraad van KHN, tijdens een reorganisatie, het vertrouwen in hem opzegde.

Reageer op dit artikel