nieuws

Idee voor drank

Horeca

Voorlopig heet de mixdrank i.d. Hoe de naam uiteindelijk wordt, bepaalt de consument op de nieuwe website www.sonnema-id.nl. ‘Heb jij een i.d.?’ vraagt de drankenfabrikant aan websurfers die op de site terechtkomen. Als een aantal namen voor het drankje bekend is, kunnen andere sitebezoekers op de ingezonden namen stemmen. Degene die de uiteindelijke naam heeft […]

Idee voor drank

Voorlopig heet de mixdrank i.d. Hoe de naam uiteindelijk wordt, bepaalt de consument op de nieuwe website www.sonnema-id.nl. ‘Heb jij een i.d.?’ vraagt de drankenfabrikant aan websurfers die op de site terechtkomen. Als een aantal namen voor het drankje bekend is, kunnen andere sitebezoekers op de ingezonden namen stemmen. Degene die de uiteindelijke naam heeft bedacht, gaat op expeditie met een heel team.
Voor de horeca is volop promotiemateriaal beschikbaar in de vorm van ludieke viltjes, posters, tafelkaartjes en stickers.
Voor informatie: UTO Nederland, Rotterdam. Tel. (010) 409 10 00.

Reageer op dit artikel