nieuws

Kalfsvleesactie

Horeca

Bij elk couvert met Peter’s Farm-kalfsvlees zit een kaartje. De dinerende gast vult op de internetsite www.petersfarm.com zijn gegevens in en dingt met z’n lot mee naar een dinerbon ter waarde van 100 euro. Wint hij de bon, dan moet hij deze besteden in de horecagelegenheid waar het kaartje is verstrekt. Daar vindt ook de […]

Bij elk couvert met Peter’s Farm-kalfsvlees zit een kaartje. De dinerende gast vult op de internetsite www.petersfarm.com zijn gegevens in en dingt met z’n lot mee naar een dinerbon ter waarde van 100 euro. Wint hij de bon, dan moet hij deze besteden in de horecagelegenheid waar het kaartje is verstrekt. Daar vindt ook de uitreiking van de bon plaats. De actie kost de horecaondernemer niets.

Voor informatie: Peter’s Farm, Apeldoorn. Tel. (055) 549 82 99.

Reageer op dit artikel