nieuws

Messen

Horeca

De aluminium kelnersmessen in zilverkleur, zwart en blauw combineren de kwaliteit van dit Franse merk met functioneel design. De kurkentrekker is vervaardigd van transparante kunststof en zit verpakt in een transparante koker. Afgelopen voorjaar kwam de Oisterwijkse firma al met de Japanse koksmessen van KAI Japan. Een nieuw artikel van dit merk is het kaas- […]

Messen

De aluminium kelnersmessen in zilverkleur, zwart en blauw combineren de kwaliteit van dit Franse merk met functioneel design. De kurkentrekker is vervaardigd van transparante kunststof en zit verpakt in een transparante koker.

Afgelopen voorjaar kwam de Oisterwijkse firma al met de Japanse koksmessen van KAI Japan. Een nieuw artikel van dit merk is het kaas- annex hammes. Volgens de importeur komt dit mes in een houder op de gedekte tafel goed tot z’n recht.

Nieuw bij Homeij is ook het Spaanse Boj. De drie modellen kelnersmessen van dit merk beschikken over een ingenieus stappensysteem, waardoor het volgens de importeur nóg gemakkelijker wordt om wijnflessen te ontkurken.

Voor informatie: Homeij Oisterwijk, Oisterwijk. Tel. (013) 523 83 81.

Reageer op dit artikel