nieuws

Misset Horeca nr. 33 2001

Horeca

Deze week in Misset Horeca de mening van de gasten van Park Hotel Rooding over de horecagelegenheid. Het anderhalve eeuw jonge multifunctionele horecabedrijf Nol in ’t Bosch in Wageningen. En, de vraagtekens rondom de zwarte lijst met artiesten die afspranken niet nakomen.

De gasten van Park Hotel Rooding

Het Park Hotel Rooding in Valkenburg heeft in de loop der jaren wat jongere en informelere gasten over de vloer gekregen. De obers in driedelig kostuum zijn verdwenen, wat gebleven is zijn rust en vriendelijkheid. ‘We zijn niet in Valkenburg, maar verblijven in het Park Hotel.’

Incourante producten op het menu

In de Wageningse bossen ligt hotel-restaurant Nol in ’t Bosch. Een multifunctioneel horecabedrijf van anderhalve eeuw jong. Chef-kok Guido Ottink heeft een voorliefde voor goedkopere en minder gangbare ingrediënten als runderstaartstuk. Dat uitgangspunt kwam prima van pas bij het koken onder vijf knaken.

De haai bijt van zich af

Nanja en Renze Reitsma veranderden De Haai van een veredelde kantine in een restaurant met drie- en viergangen keuzemenu’s. Nu wordt het voorbestaan bedreigd door een projectonwikkelaar, die De Haai tegen ongunstige voorwaarden wil verplaatsen in verband met de bouw van zijn luxe appartementen.

Vraagtekens bij zwarte lijst artiesten

Of de aangekondigde zwarte lijst met artiesten die afspraken niet nakomen er écht komt is de vraag. Zowel boekingsbureaus als dicotheekhouders vinden het plan van KHN onzinnig. Nog afgezien van de juridische haken en ogen die aan zo’n lijst zitten.

Reageer op dit artikel