nieuws

Overleden bij vechtpartij na cafébezoek

Horeca

Een 41-jarige Amsterdammer is afglopen weekeinde overleden in het ziekenhuis waar hij na een vechtpartij in de Jordaan was beland. Sectie wees uit dat de man aan hoofdletsel is overleden. De man kwam zowel tijdens de vechtpartij als in het ziekenhuis ten val. De politie onderzoekt de zaak. De man kreeg na cafébezoek ruzie met een 25-jarige kennis.

Laatstgenoemde probeerde te beletten dat de man dronken achter het stuur in zijn auto stapte. Hierop ontstond een ruzie waarbij over en weer werd geslagen en de 41-jarige Amsterdammer ten val kwam. Daardoor liep hij een hoofdwond op. Op weg naar het ziekenhuis moest de man door de politie en het verplegend personeel in bedwang gehouden worden.

Na diverse onderzoeken en een verblijf op de afdeling intensieve zorg werd de man overgebracht naar een gewone zaal. Daar ontving hij zaterdag nog bezoek. De volgende nacht werd hij echter naast zijn ziekenhuisbed aangetroffen en bleek hij te zijn overleden.

Reageer op dit artikel