nieuws

Placemat

Horeca

Dit in Sittard gevestigde bedrijf ziet de placemat als een medium dat gasten wijst op activiteiten in het horecabedrijf. Zoals de data waarop live-muziek in de zaak is, de cateringsmogelijkheden van de ondernemer, of de organisatie van wijnproeverijen. Reclame voor de zaak dus. Foto’s of illustraties op de placemat zorgen voor een persoonlijk tintje. Ook […]

Dit in Sittard gevestigde bedrijf ziet de placemat als een medium dat gasten wijst op activiteiten in het horecabedrijf. Zoals de data waarop live-muziek in de zaak is, de cateringsmogelijkheden van de ondernemer, of de organisatie van wijnproeverijen. Reclame voor de zaak dus. Foto’s of illustraties op de placemat zorgen voor een persoonlijk tintje.

Ook de menukaart kan erop worden afgebeeld. ‘Dan vervallen de kosten voor een aparte kaart’, zegt Paul Leurissen van Place-Add. ‘De minimumafname is 10.000 stuks, maar bij 25.000 exemplaren wordt de afname prijstechnisch pas echt interessant.’*
Voor informatie: Place-Add, Sittard. Tel. (046) 400 00 90. www.place-add.nl.

Reageer op dit artikel