nieuws

Rhônehuis Chapourtier

Horeca

‘Dit wijnhuis past heel goed in ons Franse assortiment, naast wijnhuizen als Leflaive, Faiveley, Domaines Ott, Deutz, Dopff & Irion’, aldus Otto Lenselink. Ook de wijnen van het Italiaanse huis Cesari zijn sinds kort verkrijgbaar. Cesari is vooral bekend geworden om zijn pioniersrol in het gebied Emilia-Romagna, waar hij een voorstander is van het produceren […]

‘Dit wijnhuis past heel goed in ons Franse assortiment, naast wijnhuizen als Leflaive, Faiveley, Domaines Ott, Deutz, Dopff & Irion’, aldus Otto Lenselink. Ook de wijnen van het Italiaanse huis Cesari zijn sinds kort verkrijgbaar.

Cesari is vooral bekend geworden om zijn pioniersrol in het gebied Emilia-Romagna, waar hij een voorstander is van het produceren van wijnen met hoge kwaliteit in plaats van een grote kwantiteit. Bovendien is hij de enige uit dit gebied die een Novello produceert, namelijk de Campoeliso Vino Novello. Tel. (033) 694 13 33.

Reageer op dit artikel