nieuws

Sandwich van het jaar gekozen

Horeca

De Europese Sandwich van het jaar heet de Latino Chicken Grill. De jury koos tijdens de Europse finale van Délifrance in Parijs het broodje van Gérald Deschamps unaniem uit vanwege zijn eerlijkheid en karakter.

Sandwich van het jaar gekozen

De juiste balans tussen ‘gastronomie en fastfood’, waarop de sandwiches werden beoordeeld, deed de rest. De Latino Chicken Grill bestaat uit: meergranen baguette Délifrance, kipfilet, tomatenchutney, ruccola, gesneden ijsbergsla, acht plakjes fijne chorizo, olijfolie, fijngemalen gedroogde koriander, zout en limoen.

Er deden deelnemers uit zeven landen mee. Ed Vischschraper, chef-kok van restaurant ‘La Ruche’ in de Bijenkorf Den Haag, eindigde met zijn Bon Poisson op de tweede plaats. Jerry Davies uit Engeland werd derde.

Reageer op dit artikel