nieuws

Vliegticketactie

Horeca

Ook de winkelende consument kan een gratis tweede ticket naar het groene eiland bemachtigen, bij aankoop van twee actie-fourpacks. Het gratis ticket wordt alleen afgegeven na de eigen aanschaf van een ticket bij Aer Lingus. De promotie loopt tot 15 december 2001. De tickets zijn te gebruiken in de periode 1 oktober tot 14 december […]

Ook de winkelende consument kan een gratis tweede ticket naar het groene eiland bemachtigen, bij aankoop van twee actie-fourpacks. Het gratis ticket wordt alleen afgegeven na de eigen aanschaf van een ticket bij Aer Lingus.

De promotie loopt tot 15 december 2001. De tickets zijn te gebruiken in de periode 1 oktober tot 14 december 2001 en 7 januari tot 14 maart 2002. Het is toegestaan maximaal een maand in Ierland te verblijven. Hierdoor is het mogelijk om de periode van kerst en oud en nieuw op het eiland door te brengen. Een verblijf moet de reiziger zelf regelen.

Voor informatie: Murphy’s PR, Zoeterwoude. Tel. (071) 54 5 70 95.

Reageer op dit artikel