nieuws

Cafetière

Horeca

Culinare brengt de SmartCafé voor het voetlicht op de Najaarsbeurs in Utrecht (9 t/m 12 september in de Jaarbeurs). Deze cafetière is geheel vernieuwd en komt tot zijn recht in koffiezaken. De werking gaat volgens het aloude principe: koffie laten trekken in kokend water en het maalsel naar beneden duwen. Er zijn twee types: de […]

Culinare brengt de SmartCafé voor het voetlicht op de Najaarsbeurs in Utrecht (9 t/m 12 september in de Jaarbeurs). Deze cafetière is geheel vernieuwd en komt tot zijn recht in koffiezaken. De werking gaat volgens het aloude principe: koffie laten trekken in kokend water en het maalsel naar beneden duwen. Er zijn twee types: de Classic en de Select. Prijzen vanaf ƒ35,95 voor de kleinste tot ƒ99,95 voor de twaalfkops.

Voor informatie: Culinare Nederland, Hoevelaken. Tel. (033) 258 09 01.

Reageer op dit artikel