nieuws

Cold Food schrapt naam Laan Snacks

Horeca

Snackproductie en -verkoopmaatschappij Cold Food heeft de toevoeging Laan Snacks onlangs definitief uit haar naam geschrapt. Laan Snacks blijft wel als merknaam gehandhaafd.

‘Met deze stap is er meer duidelijkheid naar de buitenwereld toe’, verklaart directeur Sjoerd Zwanenburg. ‘Onze afnemers gebruikten nog te vaak beide namen. Ook wordt nu benadrukt dat Cold Food een volle dochterondernemer is van Van Dijk Food Products uit Lopik.’

Laan Snacks werd in 1968 opgericht door Piet Laan. De afzet van de producten had aanvankelijk alleen plaats in de regio Noord-Holland. Na de succesvolle introductie van een landelijk distributienetwerk ging Laan Snacks medio jaren 90 door als merknaam van Cold Food. Deze maatschappij fungeert ook als paraplu-onderneming voor de merken Van Dobben, Rijk’s en Kwekkeboom.

Reageer op dit artikel