nieuws

Douche

Horeca

Aura heet de nieuweling in het fitness- en luxe doucheprogramma van Keramag. Met een buitenmaat van 96 cm past deze multifunctionele douche ook in een kleine hotelbadkamer, stelt Keramag. Aura biedt een halfronde hoekdouchebak met een transparante cabine, waarin de techniek in de hoek is geplaatst. De douche heeft een royale keuze aan functies: van […]

Aura heet de nieuweling in het fitness- en luxe doucheprogramma van Keramag. Met een buitenmaat van 96 cm past deze multifunctionele douche ook in een kleine hotelbadkamer, stelt Keramag. Aura biedt een halfronde hoekdouchebak met een transparante cabine, waarin de techniek in de hoek is geplaatst.

De douche heeft een royale keuze aan functies: van Schotse wisseldouche, stoombad met aromatherapie, massagedouche, waterval- of splashdouche tot en met Kneipp-therapie en voetreflexzone-massage. De bediening vindt plaats via het display. Alle jets en douches zijn voorzien van een anti-kalkreinigingssysteem.

Voor informatie: Keramag Nederland, Amersfoort. Tel. (033) 455 60 44. www.keramag.nl.

Reageer op dit artikel