nieuws

Eerste aanmeldingen Lekkerste Broodje 2002

Horeca

De eerste aanmeldingen voor de editie 2002 van de vakwedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland zijn binnen. ‘We hebben al zo’n 25 inschrijvingen kunnen noteren’, zegt Johan van der Weerd namens de organiserende Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven. ‘En er zitten interessante broodjes bij.

Van der Weerd denkt optimistisch dat het aantal aanmeldingen die van vorig jaar gaat overtreffen. ‘De grote stroom inschrijvingen verwachten we pas vanaf eind deze maand. Bovendien heeft het aanschrijven van deelnemers die al eerder aan de wedstrijd hebben meegedaan pas deze week plaatsgevonden.’ De voorronden van de editie 2002 gaan op 29 oktober van start bij groothandel Hanos in Amsterdam. Vervolgens zijn er selectieronden op 12 november (Hanos Nijmegen) en 19 november (Hanos Amsterdam). Eveneens in Amsterdam wordt op 26 november de halve finale afgewerkt. De finale vindt voor horecabedrijven plaats op 7 januari tijdens de Horecava. Dan wordt bekend welke ondernemer of medewerker zich de opvolger mag noemen van Richard Theisen, die met zijn creatie ‘Slow(e)motion’ het Lekkerste Broodje van 2001 maakte. Horecabedrijven kunnen zich voor de wedstrijd opgeven via telefoon (0525) 63 13 79 of op website www.wedstrijden.nl.

Reageer op dit artikel