nieuws

Glaswerk

Horeca

Voor ‘speciale drankjes’ heeft Royal Leerdam À la Carte ontwikkeld, een nieuwe serie glazen. Voor ‘speciale drankjes’ heeft Royal Leerdam À la Carte ontwikkeld, een nieuwe serie glazen. Deze bestaat uit een cocktailglas (19 cl), een grappaglas (9 cl), enkele cognacglazen (37 en 80 cl) en coupes (11 en 23 cl), evenals een gedistilleerd proefglas […]

Voor ‘speciale drankjes’ heeft Royal Leerdam À la Carte ontwikkeld, een nieuwe serie glazen.

Voor ‘speciale drankjes’ heeft Royal Leerdam À la Carte ontwikkeld, een nieuwe serie glazen. Deze bestaat uit een cocktailglas (19 cl), een grappaglas (9 cl), enkele cognacglazen (37 en 80 cl) en coupes (11 en 23 cl), evenals een gedistilleerd proefglas (13 cl) voor de echte genieter.

Dit glaswerk is bij de horecagroothandel verkrijgbaar in dozen à zes stuks; alleen het grootste cognacglas zit in een doos van vier stuks. De verpakking van À la Carte heeft een oranje/bruine kleurstelling meegekregen, wat moet bijdragen aan de herkenbaarheid in het schap.

Voor informatie: Royal Leerdam, Leerdam. Tel. (0345) 67 16 74.

Reageer op dit artikel