nieuws

Grootste hiphop-festival uitgesteld

Horeca

Planet Rock, het grootste hiphopfestival van Nederland, is uitgesteld. Een groot aantal Amerikaanse artiesten kon of wilde op 29 september niet naar het Beursgebouw in Eindhoven komen in verband met de onzekere situatie die in de Verenigde Staten is ontstaan na de aanslagen van vorige week.

Dat heeft het Nationaal Pop Instituut donderdag op haar website www.popinstituut.nl gemeld. De derde editie van Planet Rock is verzet naar 15 december. Op het programma staan optredens van onder anderen Schoolly D, Extince, Skillz en Last Emperor. De organisator hoopt dat er geen afzeggingen komen.

Kaarten blijven gewoon geldig. In het Beursgebouw worden half december tussen de 3000 en 4000 bezoekers en artiesten uit binnen- en buitenland verwacht.

Reageer op dit artikel