nieuws

Merknaam

Horeca

Het groentemerk Keizer verdwijnt uit de schappen van de internationale groothandel. Het totale assortiment groenten-, fruit- en aardappelproducten van Oerlemans Foods Nederland, waarvan het groentemerk Keizer deel uitmaakt, is vanaf september verkrijgbaar onder de merknaam ‘Oerlemans; the natural growers’.De groenteproducten zijn verkrijgbaar onder de noemers Oerlemans Basis (standaard groenteassortiment), Oerlemans Bio Unique (biologisch geteelde groenten) […]

Het groentemerk Keizer verdwijnt uit de schappen van de internationale groothandel. Het totale assortiment groenten-, fruit- en aardappelproducten van Oerlemans Foods Nederland, waarvan het groentemerk Keizer deel uitmaakt, is vanaf september verkrijgbaar onder de merknaam ‘Oerlemans; the natural growers’.De groenteproducten zijn verkrijgbaar onder de noemers Oerlemans Basis (standaard groenteassortiment), Oerlemans Bio Unique (biologisch geteelde groenten) en Oerlemans Top Gastronomie (culinair topproduct).Voor informatie: Oerlemans Foods Nederland, Venlo. Tel. (077) 389 58 95. www.oerlemansfoods.nl.

Reageer op dit artikel