nieuws

Music Maker nr. 10 2001

Horeca

In deze uitgave:
Fun met de FM-4 filter modeler
Alles-in-één-recorders
Bob Fosko: het is eruit!

Fun met de FM-4 filter modeler

Vers van zijn beproeving compacte effectpedalen na te bootsen met de modulation, delay en distortion-modeler, heeft Line 6 recentelijk de FM-4 filter modeler uitgebracht.

Alles-in-één-recorders

Waar het om gaat is: alles-in-één-meersporenmixers annex recorders, waarvoor je eigenlijk alleen nog je instrument, microfoons en een versterker en boxen nodig hebt om tot een redelijk opnameresultaat te komen.

Bob Fosko: het is eruit!

De Raggende Manne hebben in de Nederlandse Muziekscene zonder twijfel de uitwerking gehad van een verwoestende bominslag. Er waren onmiddellijk twee kampen: de één vond het niks, flauw en lullig. Loos alarm. En de tegenpartij? Die vond het allemaal vitaal, spannend en krachtig.

Reageer op dit artikel