nieuws

Reinigen gordijnen

Horeca

De Vos Methode is de naam van een nieuwe dienst: het reinigen en eventueel repareren van gordijnen en vitrages op locatie. Op deze wijze gaat zo min mogelijk tijd verloren. ’s Ochtends worden de gordijnen en vitrages eraf gehaald en aan het begin of in de loop van de middag hangen ze alweer schoon aan […]

De Vos Methode is de naam van een nieuwe dienst: het reinigen en eventueel repareren van gordijnen en vitrages op locatie. Op deze wijze gaat zo min mogelijk tijd verloren. ’s Ochtends worden de gordijnen en vitrages eraf gehaald en aan het begin of in de loop van de middag hangen ze alweer schoon aan de rails. De Harderwijker firma beschikt voor deze service over de VOS-wagen: een als wasserij en reparatiewerkplaats ingerichte vrachtwagen.

Hotelkamers, zalen of bungalows zijn hierdoor maar heel even niet verhuurbaar of niet bruikbaar. Het horecabedrijf heeft er zelf geen omkijken meer naar. Ook is ’t niet nodig om dubbele voorraden aan te houden. Op een dag kan zo’n 700 tot 800 m2 stof op locatie worden gewassen. De prijs is afhankelijk van de materialen en van de hoeveelheden stof.Initiatiefneemster is Loes Vos. ‘Onze wasservice, de Vos Methode, komt voort uit ons andere bedrijf, Vos Projektinrichting. Dat is veel in de horeca actief. Als we een hotel of vakantiepark hadden ingericht, kregen we steevast vragen over het onderhoud en de wasvoorschriften van de gordijnen. Zo is het idee voor de Vos Methode geboren.’
Voor informatie: De Vos Methode, Harderwijk. Tel. (0341) 45 43 51. www.devosmethode.nl.

Reageer op dit artikel