nieuws

Snackkoerier nr. 18 2001

Horeca

Deze week in Snackkoerier:
Drie keer is scheepsrecht voor Koemans Snacks
IgloMora stoot Van Lieshout Vleessnacks af
Cafetaria kampt met onderbezetting
Eerste aanmeldingen Lekkerste Broodje 2002

Drie keer is scheepsrecht voor Koemans Snacks

Koemans Snacks in Den Haag is maandag 17 september uitgeroepen tot Cafetaria van het Jaar 2001. Cafetaria De Dirigent uit Almere eindigde op de tweede plaats en Eet- & IJssalon Menzing in Haaksbergen sleepte de derde prijs in de wacht.Na twee tweede plaatsen in 1999 en 2000 ging voor winnaar Nico Koemans een droom in vervulling.

IgloMora stoot Van Lieshout Vleessnacks af

Snackproducent IgloMora wil dochteronderneming Van Lieshout Vleessnacks afstotend. De snackactiviteiten van dit bedrijf passen niet meer in de toekomstplannen van IgloMora.

Cafetaria kampt met onderbezetting

Personeel gevraagd staat met grote letters op een bord langs de St. Josephstraat in Dongen. Aan de overzijde van de straat bevindt zich cafetaria Suiker P. De bij de Big Snack-formule aangesloten cafetaria is eigendom van Peter Suiker. De ondernemer heeft een paar moelijke maanden achter de rug en probeert zijn bedrijf weer op de rails te krijgen.

Eerste aanmeldingen Lekkerste Broodje 2002

De eerste aanmeldingen voor de editie 2002 van de vakwedstrijd Het Lekkerste Broodje van Nederland zijn binnen. ‘We hebben al zo’n 25 inschrijvingen kunnen noteren’, zegt Johan van der Weerd namens de organiserende Stichting Activiteiten Fastfood en IJsbedrijven. ‘En er zitten interessante broodjes bij.’

‘Op weg naar de volgende dertig jaar’

Paul van der Stoel is dit jaar benoemd tot algemeen directeur van McDonalds Nederland. En dat in het jaar dat de fastfoodketen haar dertigste verjaardag viert. Van der Stoel over zijn oude liefde, snackbars, basiswaarden, erwtensoep, zwerfvuil, personeel en activisten.

Reageer op dit artikel