nieuws

Stoelhoes

Horeca

Nieuw bij Wrap Design is de ritsbare stoelhoes voor stack chairs, ofwel stapelbare restaurant- en partystoelen. Deze hoes is eenvoudig en snel over de stapelstoel te leggen. De gebruikte stof is volgens de firma van een stevige en wasbare meubelstofkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurstellingen. Het aantrekkelijke van deze stoelhoes is dat de […]

Nieuw bij Wrap Design is de ritsbare stoelhoes voor stack chairs, ofwel stapelbare restaurant- en partystoelen. Deze hoes is eenvoudig en snel over de stapelstoel te leggen. De gebruikte stof is volgens de firma van een stevige en wasbare meubelstofkwaliteit en verkrijgbaar in verschillende dessins en kleurstellingen.

Het aantrekkelijke van deze stoelhoes is dat de wat minder ogende stack chair niet vervangen hoeft te worden, maar in een nieuw jasje wordt gestoken. De hoes sluit nauw over de stoel, waardoor hij mét hoes toch stapelbaar blijft.
Voor informatie: Wrap Design, Bathmen. Tel. (0570) 54 26 00. www.stoelhoezen.nl.

Reageer op dit artikel