nieuws

Telefoonkaarten

Horeca

De Kartenboy 2002 NL is naar verluidt de eerste verkoopautomaat voor prepaid telefoonkaarten. De automaat biedt tien verschillende prepaidkaarten aan en is zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. Voor plaatsing wordt gedacht aan horecabedrijven, winkelcentra en tankstations. De prepaidkaarten zitten in een kartonnen doosje, dat eventueel te bedrukken is met een reclameboodschap of logo. Deze […]

De Kartenboy 2002 NL is naar verluidt de eerste verkoopautomaat voor prepaid telefoonkaarten. De automaat biedt tien verschillende prepaidkaarten aan en is zowel voor binnen- als buitengebruik geschikt. Voor plaatsing wordt gedacht aan horecabedrijven, winkelcentra en tankstations.

De prepaidkaarten zitten in een kartonnen doosje, dat eventueel te bedrukken is met een reclameboodschap of logo. Deze doosjes zijn overigens ook te vullen met consumptiemunten of acties van horecabedrijven of winkeliers.

Volgens Marc Aarts van Payment Solutions is de automaat al een hype in Duitsland. ‘Vroeger zag je sigarettenautomaten op iedere hoek van de straat. Wie weet, komt nu de Kartenboy op straat in beeld.’

Voor informatie: Payment Solutions, Ammerzoden. Tel. (073) 599 66 26. www.kartenboy.nl.

Reageer op dit artikel