nieuws

U2 goed voor omzet

Horeca

‘Er is tijdens deze drie concerten bijna evenveel omgezet als tijdens een heel seizoen Vitesse.’ Dat zegt een verbaasde Jasper van Amstel van Martinair Partyservice over de omzet tijdens de optredens van de Engelse band U2, begin deze maand in het Arnhemse Gelredome.

Dat de cateraar goede zaken deed blijkt wel uit de gigantische hoeveelheden drank die in het snikhete stadion vloeiden: 60.000 liter bier en 45.000 liter fris. De bierpompen konden de vraag nauwelijks aan. Vooral tijdens het eerste concert waren er problemen met de toevoer en de koeling van het bier. Vele fans stonden wel een half uur in de rij voor een koud pilsje in het tropisch hete stadion en moesten alsnog genoegen nemen met een lauw bekertje fris. Incidenten hebben zich niet voorgedaan.

Reageer op dit artikel