nieuws

Acht jaar rijping

Horeca

Jim Beam uit de Verenigde Staten lanceerde op 1 januari 2001 Jim Beam Black, een echte premium bourbon. Deze ‘deluxe’ bourbon heeft acht jaar gerijpt op eikenhouten vaten. De lange rijping wordt door kenners en producenten gezien als de optimale leeftijd voor een bourbon, aldus leverancier Maxxium Nederland.Jim Beam Black heeft een volle en zachte […]

Jim Beam uit de Verenigde Staten lanceerde op 1 januari 2001 Jim Beam Black, een echte premium bourbon. Deze ‘deluxe’ bourbon heeft acht jaar gerijpt op eikenhouten vaten. De lange rijping wordt door kenners en producenten gezien als de optimale leeftijd voor een bourbon, aldus leverancier Maxxium Nederland.
Jim Beam Black heeft een volle en zachte smaak met tonen van eikenhout. De drank (43 procent) komt puur of met ijs het best tot zijn recht.
Tijdens de introductieperiode, van januari tot begin maart, zit op elke fles Jim Beam White ter kennismaking een miniatuurflesje Jim Beam Black.
Voor informatie: Maxxium Nederland, Amsterdam. Tel. (020) 580 68 18.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels