nieuws

Botersmaak

Horeca

Culinesse is een nieuw product van Blue Band, bedoeld voor koken, bakken en braden en om groente of pasta mee af te maken. Culinesse is gemaakt van plantaardige oliën en heeft een lichte botersmaak. Kan tot hogere temperaturen verhit worden dan boter of margarine, zonder te verbranden. Hierdoor schroeit het te bereiden product snel dicht […]

Culinesse is een nieuw product van Blue Band, bedoeld voor koken, bakken en braden en om groente of pasta mee af te maken. Culinesse is gemaakt van plantaardige oliën en heeft een lichte botersmaak. Kan tot hogere temperaturen verhit worden dan boter of margarine, zonder te verbranden. Hierdoor schroeit het te bereiden product snel dicht en blijven voedingsstoffen bewaard. Volgens Blue Band spat Culinesse aanzienlijk minder dan boter, olie of margarine. Het vloeibare product is leverbaar in een plastic fles van 500 ml.
Voor informatie: Unilever Nederland, Rotterdam. Tel. (010) 439 49 11.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels