nieuws

Discount

Horeca

Amazing Asia Furniture is een nieuw bedrijf dat in horecameubilair doet. Het assortiment bestaat o.a. uit aluminium en rotan terrasmeubilair, houten meubelen van keruïn en bentwood en stapelbare conferentiestoelen van staal en aluminium, voorzien van zitkussentjes. Keruïn is een houtsoort die veelal gecombineerd wordt met kunststof rattan of met aluminium.ElcoVieberink van Amazing Asia meldt de […]

Amazing Asia Furniture is een nieuw bedrijf dat in horecameubilair doet. Het assortiment bestaat o.a. uit aluminium en rotan terrasmeubilair, houten meubelen van keruïn en bentwood en stapelbare conferentiestoelen van staal en aluminium, voorzien van zitkussentjes. Keruïn is een houtsoort die veelal gecombineerd wordt met kunststof rattan of met aluminium.
ElcoVieberink van Amazing Asia meldt de meubels te importeren uit het Verre Oosten en ze te leveren tegen concurrerende prijzen. Dit jaar is de discountfirma voor het eerst te vinden op de Horecava en wel op standnummer 411 in hal 4/de Oosthal.
Voor informatie: Amazing Asia Furniture, Zoeterwoude. Tel. (071) 408 79 00.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels