nieuws

EKO horecabeurs

Horeca

Voor restauranthouders, koks en toeleveranciers die belangstelling hebben voor biologisch koken is er de EKO horecabeurs.

Tijdens deze beurs, die op 19 februari plaatsvindt in Den Haag, presenteren diverse (regionale) leveranciers hun assortiment EKO producten. Bezoekers kunnen er biologische hapjes proeven die door topkoks bereid zijn. Bovendien is er informatie over recente ontwikkelingen rond biologische producten en kunnen geïnteresseerden deelnemen aan workshops.
De organisatie is in handen van Nieuwland Advies met medewerking van Koninklijk Horeca Nederland, Eurotoques, Relais du Centre, de Vereniging van Koks werkend met Biologische Producten (VKB) en Zadkine Culinair. De beurs is van 10.00 uur tot 16.00 uur en de entree bedraagt ƒ35 per persoon. Meer informatie: telefoon (0317) 467246.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels