nieuws

Natuurlijke vormen

Horeca

Ghini ontleende zijn sanitair-, kraan- en meubelontwerpen aan de natuur. Hun vormen doen denken aan een waterdruppel of het blad van een boom. ‘De natuur schept zelf de vormen om de mensen heen’, zo redeneert de Italiaan. De natuurlijke vormen zijn gecombineerd met futuristische technieken.De nieuwe lijn is een gezamenlijk product van de firma’s Dornbracht, […]

Ghini ontleende zijn sanitair-, kraan- en meubelontwerpen aan de natuur. Hun vormen doen denken aan een waterdruppel of het blad van een boom. ‘De natuur schept zelf de vormen om de mensen heen’, zo redeneert de Italiaan. De natuurlijke vormen zijn gecombineerd met futuristische technieken.
De nieuwe lijn is een gezamenlijk product van de firma’s Dornbracht, Duravit en Hoesch. Naast diverse kasten en spiegels heeft Giorno een zitbank en een multifunctioneel kamerscherm in de collectie.
Voor informatie: Home Comfort Press, Uden. Tel. (0413) 33 12 40.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels