nieuws

Overzicht wedstrijduitslagen

Horeca

Er waren veel wedstrijden op de Horecava. Gestreden werd om de beste cocktail, de beste huiswijn en het lekkerste broodje. Een overzicht van de uitslagen tot en met woensdag.

Het Lekkerste Broodje van Nederland
Categorie Horeca
Richard Theisen van HMS Host Schiphol met Slow (E) Motion, een broodje met kaasfondue, beenham en spek.
Categorie Instellingen
Aad van Berkel van Dishcovery Catering met Vivaldi Symphony, een kruidenciabatta met onder andere mozzarella, pesto, pastrami en roomkaas.

Convenience Kookwedstrijden
Categorie Instellingen/Catering
Herman Wessels van ziekenhuis Twenteborg in Almelo.
Categorie Dutch Convenience Open
Alain Hacquard, souschef restaurant Lapérouse, Parijs

Bartenderwedstrijden
Ven Cocktail Trofee
Cornell Tol, pianobar Night Life in Rotterdam
Horecava Longdrink Cup
Walter van Dongen, Myrabelle in Amsterdam

Huiswijnen van het Jaar
Categorie wit
Café: S.A. Terret Sauvignon sur Lie van café Luxembourg in Amsterdam
Eetcafé: 1999 La Bialotte van De Klap
Restaurant: 2000 Sauvignon Blanc Don Juan van Golden Tulip Schiller Hotel
Toprestaurant: 2000 Sauvignon Blanc Cachapoal van Chalet Royal in Den Bosch

Categorie rood
Café: 1999 Baronnie de Coussergues van De Eerste Aanleg in Heemstede
Eetcafé: 1998 Libertas Merlot van De Poort van Leyden
Restaurants: 1998 MontGras Cabernet Sauvignon van Stobbe in Rotterdam
Toprestaurants: 1999 Carmen Cabernet Sauvignon, Bios in Alkmaar

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels