nieuws

Roux uit de fles

Horeca

De chefs van Caterplan hebben vloeibare roux voor het merk Knorr ontwikkeld. Volgens Caterplan lost de roux snel en gemakkelijk op en is het eindresultaat een gladde soep of saus. De roux geeft een neutraal en smaakloos resultaat zoals een zelfgemaakte roux. De inhoud zit in een 1-liter knijpfles. Door deze op z’n kop te […]

De chefs van Caterplan hebben vloeibare roux voor het merk Knorr ontwikkeld. Volgens Caterplan lost de roux snel en gemakkelijk op en is het eindresultaat een gladde soep of saus. De roux geeft een neutraal en smaakloos resultaat zoals een zelfgemaakte roux. De inhoud zit in een 1-liter knijpfles. Door deze op z’n kop te zetten, blijft er geen residu in de fles achter.

Voor informatie: Caterplan, Hilversum. Tel. (0800) 023 13 47.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels