nieuws

Van sportief tot klassiek

Horeca

EHCO-KLM Kleding presenteert een nieuwe kledingcollectie voor bedienend personeel in de horeca, de Bodega-Line. De firma is van mening dat de kleding niet alleen moet harmoniëren met het interieur, maar ook comfortabel gedragen moet kunnen worden. Vanuit dit uitgangspunt is Bodega ontwikkeld voor het personeel in grand cafés, brasserieën, bistro’s, crêperieën, lunchrooms en ijssalons.De Bodega-Line […]

EHCO-KLM Kleding presenteert een nieuwe kledingcollectie voor bedienend personeel in de horeca, de Bodega-Line. De firma is van mening dat de kleding niet alleen moet harmoniëren met het interieur, maar ook comfortabel gedragen moet kunnen worden. Vanuit dit uitgangspunt is Bodega ontwikkeld voor het personeel in grand cafés, brasserieën, bistro’s, crêperieën, lunchrooms en ijssalons.
De Bodega-Line bestaat uit een achttal items, die door stof- en kleurkeuze en modellering verschillende combinatiemogelijkheden bieden. Er zijn vier basiskleuren: beige, groen, marine en zwart. De sloof is daarnaast ook nog leverbaar in een zwarte, metallic stof. Door de kleuren te combineren, ton-sur-ton of contrasterend, kan de gewenste look gekozen worden, van sportief tot klassiek.
De kleding is uitgevoerd in verschillende polyester/katoenkwaliteiten en hierdoor eenvoudig te reinigen en te onderhouden, aldus de Enschedese firma.
Voor informatie: EHCO-KLM Kleding, Enschede. Tel. (053) 480 03 00.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels