nieuws

Vandaalbestendig

Horeca

Voor sanitaire ruimtes in openbare en semi-openbare gebouwen introduceert Franke het urinoir Campus met bijpassend schaamschot in roestvrijstaal: praktisch in gebruik, weinig onderhoud en vandaalbestendig dankzij montage met inbusschroeven. Volgens Franke geschikt voor onder meer horeca, voetbalstadions, scholen en treinstations.Het urinoir heeft een ingebouwde ‘sproeinozzel’ en is waterbesparend met een spoelcapaciteit van minder dan 3 […]

Voor sanitaire ruimtes in openbare en semi-openbare gebouwen introduceert Franke het urinoir Campus met bijpassend schaamschot in roestvrijstaal: praktisch in gebruik, weinig onderhoud en vandaalbestendig dankzij montage met inbusschroeven. Volgens Franke geschikt voor onder meer horeca, voetbalstadions, scholen en treinstations.
Het urinoir heeft een ingebouwde ‘sproeinozzel’ en is waterbesparend met een spoelcapaciteit van minder dan 3 liter per minuut. Geschikt voor voorwandmontage. Sluit aan bij voorwandsystemen van Geberit en Wisa.
Voor informatie: Franke Roestvrijstaal Nederland, Helmond. Tel. (0492) 58 52 92.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels