nieuws

‘Waterige’ informatie

Horeca

Sinds kort is er een elektronische informatiezuil op de markt met bewegende waterbelletjes, Sparkling Presentation. De belletjes geven de informatie extra aandacht. De zuil is toepasbaar in een ‘wateromgeving’, zoals zwembaden, sauna’s, fitness- en (water)sportcentra, maar ook in de horeca. Hij kan tevens blikvanger zijn tijdens presentaties en ontvangsten, op beurzen en tentoonstellingen.De teksten zijn […]

Sinds kort is er een elektronische informatiezuil op de markt met bewegende waterbelletjes, Sparkling Presentation. De belletjes geven de informatie extra aandacht. De zuil is toepasbaar in een ‘wateromgeving’, zoals zwembaden, sauna’s, fitness- en (water)sportcentra, maar ook in de horeca. Hij kan tevens blikvanger zijn tijdens presentaties en ontvangsten, op beurzen en tentoonstellingen.
De teksten zijn eenvoudig zelf samen te stellen, te programmeren en te wijzigen (gebaseerd op Word). Standaardinformatie is aan te vullen met gegevens als tijd, datum, weerbericht, verkeersinformatie en aandelenkoersen. Het systeem beschikt tevens over een agenda. Teksten kunnen draadloos via gsm aangepast worden. De kleuren van tekst en waterbellen zijn in overeenstemming te brengen met de huisstijl.
Prijzen vanaf ƒ4.995,- excl. BTW en leasekosten vanaf ƒ245,- met een looptijd van 24 maanden.
Voor informatie: InterAction Communication, Soest. Tel. (035) 601 61 52.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels