nieuws

‘Gebundeld’ vlees

Horeca

Strogoff Vleesgrootverbruik en DiVers Foodservice, beide uit Schagen, hebben hun verkoop- en distributieactiviteiten per 1 oktober gebundeld. Zij gaan verder onder de naam Strogoff FreshFood BV met als toevoeging Vlees, Vis en AGF. Ook op 1 oktober startte Strogoff samen met Visgro uit Den Helder en de Visafslag Den Helder/Texel een nieuwe visonderneming genaamd: FreshFish […]

Strogoff Vleesgrootverbruik en DiVers Foodservice, beide uit Schagen, hebben hun verkoop- en distributieactiviteiten per 1 oktober gebundeld. Zij gaan verder onder de naam Strogoff FreshFood BV met als toevoeging Vlees, Vis en AGF. Ook op 1 oktober startte Strogoff samen met Visgro uit Den Helder en de Visafslag Den Helder/Texel een nieuwe visonderneming genaamd: FreshFish Den Helder/Texel. Tot slot wordt de bestaande samenwerking met Beentjes Groentebroers uit Castricum verder geïntensiveerd.

Afnemers uit de horeca, instellingen en grootverbruiksector kunnen op één adres hun verse vlees, vis en agf-producten dagelijks bestellen. Het nieuwe computersysteem Vers 3000 heeft een continue verbinding met de verschillende productiebedrijven. Strogoff FreshFood zegt geheel volgens HACCP te werken. De verkopers zijn opgeleid tot versspecialist. De directie, bestaande uit Jos en Pieter de Ruijter, zegt zich te onderscheiden van anderen door de afnemers informatie te geven over traceerbaarheid en specificaties van de versproducten uit het assortiment.

Voor informatie: Strogoff FreshFood, Schagen. Tel. (0224) 27 20 40.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels