nieuws

Al Capone’s in gesprek met 8660

Horeca

Pizzabezorgketen Al Capone’s heeft een winkel in Lelystad overgenomen van formule Pizza 8660. Op 11 januari 2001 opent de nieuwe zaak

‘We zijn in gesprek met Pizza 8660 om nog een zaak van hen over te nemen’, vertelt directeur Danny Galiart van Al Capone’s. Alfred ten Hulsen van Pizza 8660 Nederland bevestigt dat. Om welke vestigingsplaats het gaat, wil hij niet kwijt. Zijn regionale pizzaformule bestaat uit drie zelfstandige filialen en 15 shop-in-shop-formules bij cafetaria’s. ‘Wij willen ons concentreren op de shop-in-shop fomule. We brengen de drie filialen liever onder bij een grote formule in verband met de concurrentie die we in grote steden ondervinden’, aldus Ten Hulsen. ‘Ons concept is softfranchise en meer geschikt in kleinere steden.’ Momenteel zijn er een 15-tal cafetaria’s die het pizzaconcept in huis hebben. Ten Hulsen hoopt dat zijn formule in de zomer van 2001 landelijk beschikbaar is. Al Capone’s heeft zonder de overgenomen 8660-winkel 32 zaken. Begin 2001 hoopt de Galiart nog drie nieuwe bezorgwinkels te openen in Diemen, Vleuten en Haarlem.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels