nieuws

Brand legt kokkelbedrijf in as

Horeca

Het kokkelverwerkend bedrijf Shellfish in Bergen op Zoom is maandagochtend grotendeels door brand verwoest. Het vuur tastte zowel delen van de productie-afdeling als het magazijn aan. Rond negen uur had de brandweer het vuur onder controle.

Het vuur in het bedrijf aan de Van Konijnenburgweg werd rond half zes bij toeval ontdekt door de politie. Aanvankelijk leek de brand mee te vallen. Toen de brandweer arriveerde, was het vuur via het isolatiemateriaal echter overgeslagen naar het magazijn en de vriescellen. De brand ging gepaard met een enorme rookontwikkeling. Metingen naar schadelijke stoffen hebben echter niets opgeleverd.
Het vuur werd bestreden door korpsen uit de hele regio. Over zowel de omvang van de schade als de oorzaak van de brand was maandagochtend nog niets bekend.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde tags

Lees voordat u gaat reageren de spelregels