nieuws

Catering Magazine nr. 2 2001

Horeca

Deze week in Catering Magazine: voorspellingen, een reportage uit Alkmaar en zoeken naar oplossingen voor veelvoorkomende problemen in de cateringbranche. Verder natuurlijk veel nieuws en actualiteiten.

Barometer voorspelt goed klimaat

De vooruitzichten voor 2001 zijn goed voor onze branche. En de omzetgroei was vorig jaar zelfs gemiddeld hoger dan in de horeca. Wat wil een cateraar nog meer?

Lokaal: Alkmaar

Wie catert er op het Alkmaarse Bureau van Politie, hoe functioneert de commerciële maaltijdbezorging Wesselius en wat krijgen ze in het Medisch Centrum Alkmaar te eten? En: wat doet Milo Berlijn er met zijn bedrijf ‘Trainmark’? Op cateringexcursie in de kaasstad.

Waar zit de pijn?

De echte problemen in de catering boven tafel krijgen. Dat was de ambitieuze doelstelling die de redactie stelde voor het coververhaal van deze maand. Over: personeelstekorten, werkdruk, verouderde computers, ontbrekende apparatuur. moordende concurrentie en slechte communicatie.

Interview

Wijm Kruithof werd eerste in de categorie grootkeuken/instellingen bij de CM Awards, afgelopen december. Wie is deze manager facilitaire dienst bij Gooimeent in Hilversum?

Ontbijtcatering floreert

Als u het geen probleem vindt om voor dag en dauw uw bed uit komen, kunt u leuk verdienen door een ontbijtservice op te zetten. Vooral op Valentijnsdag worden nederlanders steeds massaler verrast met een ontbijt op bed. We willen verwend worden en dat begint dus al ’s morgens vroeg.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels