nieuws

China culinair cultureel

Horeca

Een gezelschap van drie Chinese topkoks en vier Chinese danseressen van de Peking Dance Academy maken op uitnodiging van Chineko (de organisatie van Chinese restaurants in Nederland) een tournee langs tien Chinese restaurants in ons land.

Doel is het publiek nader kennis te laten maken met de culinaire en culturele traditie van China. De koks promoten de Noord-Chinese keuken, met gerechten als kristallen eend en garnalen met perzikbloesem. De danseressen vertolken de oud-Boeddhistische Dunhuangdans, Xinjiang- en Mongoolse dansen.
Koks en danseressen doen hun performance vijf avonden in elk restaurant. Het eerste optreden is gepland op 2 maart in restaurant China Delight in Scheveningen. Een showmenu kost 125 gulden per persoon.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels