nieuws

CM nr. 2 Totaalconcept voor chauffeurs

Horeca

Benzinestation, wegrestaurant, winkel, douchegelegenheid, bar en truckwash. Truckstop 8, langs de A2 bij Eindhoven, biedt chauffeurs een compleet servicepakket.

Exploitant Piet van Herpen, al jarenlang houder van vijf benzinepompen in de buurt van Eindhoven, vond gewone wegrestaurants maar gewoon en ontwikkelde daarom een totaalconcept voor chauffeurs. Op een terrein van in totaal twee hectare zette hij zijn Truckstop 8 neer. Voor een rijksdaalder kunnen chauffeurs er douchen, voor 85 gulden wordt een truck uitvoerig (door middel van een osmosebehandeling) gewassen. Het restaurant is van Les Routiers Européens en biedt een groot assortiment aan met name bij truckers geliefde gerechten. Eenpansmaaltijden, sandwiches en omeletten, maar ook biefstukken, varkenshaasjes en zelfs scholletjes of zalmmoten. Ook aan vegetarische eters is gedacht. Het restaurant schenkt binnen- en buitenlands gedistilleerd en uiteraard ook diverse bieren en wijnen. In de bijbehorende winkel kunnen de chauffeurs niet alleen de gebruikelijke benzinestation-artikelen kopen, maar ook allerhande beroepskleding. Het bedrijf bestaat nu iets meer dan een half jaar en de toeloop wordt nog alsmaar groter, aldus eigenaar Van Herpen.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels