nieuws

Compass College

Horeca

In het Eindhovense Evoluon werd begin december een overeenkomst ondertekend die het begin inluidde van het Compass College.

Dit College is geen fysiek gebouw of instituut maar een specifieke, nieuwe opleidingsstructuur van de reeds bestaande afdeling Opleidingen van Compass Group Nederland. Het Compass College is gebaseerd op nauwe samenwerking met twee preferente, externe partners, te weten Grande Cuisine Foodstep uit Wageningen en International Marketing & Management Dynamics (IMD) uit Brussel. Beide opleidingsbureaus leveren het College hun kennis, zowel op het niveau van managementtrainingen als opleidingen op het operationele vlak. De ondertekening van de overeenkomst geschiedde door Eddie Trinks, directeur personeelszaken van de divisie Compass bedrijfscatering, Erik Driessen, directeur van Grande Cuisine Foodstep en Chris Snoeren, directeur van IMD.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels