nieuws

Design linoleum

Horeca

Met de nieuwe linoleumcollecties presenteert Armstrong DLW een ander design voor vloeren. Met behulp van Italiaans design- en architectenbureau Studio Dal Lago zijn de trendkleuren voor de komende jaren vastgesteld. Het resultaat is 99 kleuren en 7 structuren in linoleum. Het nieuwe concept omvat elf patronen in twee kleurstellingen. Decoratiestroken verruimen de toepassing van vormen […]

Met de nieuwe linoleumcollecties presenteert Armstrong DLW een ander design voor vloeren. Met behulp van Italiaans design- en architectenbureau Studio Dal Lago zijn de trendkleuren voor de komende jaren vastgesteld. Het resultaat is 99 kleuren en 7 structuren in linoleum. Het nieuwe concept omvat elf patronen in twee kleurstellingen. Decoratiestroken verruimen de toepassing van vormen en kleuren.
Op de foto de nieuwe range Granette. Speciaal ontworpen voor de projectomgeving. Er is keuze uit zwarte, witte en grijze kleurgroepen, steeds in een viertal verschillende nuances.

Voor informatie: Armstrong DLW, Turnhout. België. Tel. (00) 32 14 44 81 00.

Reageer op dit artikel
Lees voordat u gaat reageren de spelregels